Wed. Jun 16th, 2021

We love Mobile Legends Bang Bang

Load Mobile Legends Diamonds, Cool Mobile Legends T-shirt!

(ENGLISH) MPL-SG Regular Season Week 1 Day 2 | Singapore

1 min read
(ENGLISH) MPL-SG Regular Season Week 1 Day 2 | Singapore

[MPL-SG Regular Season Week 1 Day 2]
Day 2 of the Regular Season, which team will build an early advantage and rise above the rest?
Kingsmen ⚔️ ALMGHTY
Impunity SG ⚔️ Evos SG
Notorious Villains ⚔️ Explorer
RSG SG ⚔️ Forsaken
Catch all the action LIVE on 4th April, 1PM! 📺
#MPLSGS1 #MLBB #MobileLegends #MLBBEsports #MPL #MobileEsports #Singapore #LegendsAreBorn

30 thoughts on “(ENGLISH) MPL-SG Regular Season Week 1 Day 2 | Singapore

  1. Buat moonton, saya salah satu player entah dari season berapa yg jelas emblem saya tuh udah level 60 semua, ada hadiah peti pasti dapet magic dust sampe-sampe sekarang terkumpul 50.200 magic dust gakepake, kasih solusi kek biar berguna bisa dituker apa kek gitu si magic dust ini, dan kadang suka dapet lah emblem-emblem diganti lah kalo emang emblem player udah lvl 60 semua kan gak guna ganti tiket kek apa kek gitu yg berguna

Load Mobile Legends Diamonds - Starlight Plus
Copyright 2019 © Mobilelegends.com - All rights reserved. | Newsphere by AF themes.