Mon. Apr 19th, 2021

We love Mobile Legends Bang Bang

Load Mobile Legends Diamonds, Cool Mobile Legends T-shirt!

Manny Pacquiao X MLBB Press Conference

1 min read
Manny Pacquiao X MLBB Press Conference

Manny Pacquiao joins MLBB!! It is not a secret anymore!

The Pride of all Filipinos is now MLBB’s newest ambassador!

Manny who well-promotes Philippine Sports Is here to also promote MLBB as an exciting esports!

#MLBB #EVERYONECANBEALEGEND #MLBBXMP

47 thoughts on “Manny Pacquiao X MLBB Press Conference

  1. ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡

  2. Montoon yang ku cintai sekarang jaringan ngelag terus di ml padahal 4G masih ngelag dan gw user aldous kenapa aldous di need terus padahal cari stack susah kalau pengen game nya terselamatkan maka buff aldous saya sebagai user aldous kecewa sama montoon dan sedikit info buat montoon teman saya semua udh pindah game karena jaringan ngelag terus

  3. Please lah moontoon mohon bantuannya, saya ga bisa login ke akun saya yg banyak skin nya , hapus aja tuh verfikasi skuder bener" ribet nyusahin doang , akun saya ga bisa kembali gara" harus verfikasi lewat akun moontoon tapi tida bisa , harus lewat google play , please lah jangn bikin aneh2 nie game lama2 saya rugi beli sekian tapi akun saya ga kembali, tolong perbaiki lagi verfikasi skuder nya hilang bikin saya ngga nyaman.

  4. MLBB can you stop weighing pro people down by giving them people who cant play, cause no matter what u say players are not satisfied with the game today, so i implore you to change the matchmaking so that people wont be weighed down by people who cant play and trollers, i also implore you to fix the network problems because the majority of mlbb are not satisfied with the network problems you give us

Load Mobile Legends Diamonds - Starlight Plus
Copyright 2019 ยฉ Mobilelegends.com - All rights reserved. | Newsphere by AF themes.