Wed. Jun 16th, 2021

We love Mobile Legends Bang Bang

Load Mobile Legends Diamonds, Cool Mobile Legends T-shirt!

#MPLMY​​​​ S7 Rise of Legend EP1 | OG Player Tales

1 min read
#MPLMY​​​​ S7 Rise of Legend EP1 | OG Player Tales

Team Saiyan, Geek Fam Malaysia and of course Team Bosskurr – Malaysia has a long history of producing top players in the Esports scene.

With the MPL Malaysia carrying on into Season 7, veteran players like Rush and 2ez4Jpev as still carrying on the torch, while Malaysia is in search of the next generation of stars.

Listen to the OG players’ stories on why they continue to play in the MPL.

With special appearances from retired pro players Penjahat, Soloz, and Daddy Hood.

#MPLMYS7​ #RiseUp #RiseofLegend #ROL​ #MLBB​ #MobileLegends​ #MLBBEsports​ #MPL​ #MobileEsports​ #Malaysia​ #OfflineTournament​

🌐 Website:
📷 IG:
📱 FB:
🎶 TikTok:

34 thoughts on “#MPLMY​​​​ S7 Rise of Legend EP1 | OG Player Tales

  1. Even though this is not their era anymore,they are the reason why esport became big in Malaysia. Tbh i miss Saiyan,but to see them split and making new team with new player. Mpl My became more interesting, thank you Jep,Rush and Daddy!

  2. Aku suka Jep ni tapi kurang setuju pasal nak import player sbb Aku Rasa kita pisah MPL dari MYSG ke my sbb nk buka peluang baru so Jep cari la peluang baru dari anak2 muda yg berbakat di Malaysia ini

  3. PAHIT HARUS DITELAN. Juara SEA dulu baru kita panggil ultra lejen. Kita tak boleh nak delusional sangat. Kau main sampai juara MPL, bersara jadi streamer, itu belum cukup. Pilih, nak jenis main2 utk budak2 tengok streamer gelak2 tak de tujuan atau nak dipandang tinggi dan respek utk serious menang SEA, lagi hebat kalau world championship. Baru tak kena caci dgn negara jiran. Aku trust todak je skrang ni, diorang penah masuk world championship, agak berangsangkan achievement diorang dlm tournament tu

Load Mobile Legends Diamonds - Starlight Plus
Copyright 2019 © Mobilelegends.com - All rights reserved. | Newsphere by AF themes.