Fri. May 7th, 2021

We love Mobile Legends Bang Bang

Load Mobile Legends Diamonds, Cool Mobile Legends T-shirt!

TRASHTALK | All Star Showmatch MY 7pm 21 Nov | Mobile Legends: Bang Bang

1 min read
TRASHTALK | All Star Showmatch MY 7pm 21 Nov | Mobile Legends: Bang Bang

Ready to get roasted everybody hahahahaha. All members are now back on TRASHTALK! It’s time to be super “mean” to the “enemies”!

Naim Daniel, Shalma Eliana, Penjahat, Soloz, Feekz, Xorn, Le Josette, Fiera Fendi, Masterramen, and Fattahzie!

7pm, 21 Nov – Watch the MLBB All Star Showmatch LIVE on MLBB Official account and win permanent LEGEND skins!

#MLBBAllStarMY #TeamNaim #TeamShalma

48 thoughts on “TRASHTALK | All Star Showmatch MY 7pm 21 Nov | Mobile Legends: Bang Bang

  1. 0:35 hai guys saya soloz, so harini saya nak terus terang dengan korang yg saya dah mula syok main wildrift . so rasanya enak rasa sting aku macam macam lagi . dia sama macam league of legend cumanya dia version mobile . so masa awal awal saya main tu mula mula kita main menang kan?

  2. moonton please give an increase to increase the credit score to make it easier, the cause of the limitation to increase my credit score is difficult to play rank so my rank doesn't go up. please moonton🙏🏻😁

  3. Уважаемые разработчики этой шляпы, я решил вам показать на все минусы вашей всеми любимой игры:

    Рейтинг по регионам, что делает ханаби топ3 Филиппин в топ10 рейтинге Украины, миллион китайцев в моём регионе, мб научитесь контрить фейк gps ???

    Далее, играю на ранге Мифический, в каждой игре кто то играет на твинке, ~500 игр в общей сложности, когда у меня было 500 игр, я играл на грандмастере. т.е. вряд ли кто то настолько одарённый что за 500 игр так хорошо освоил игру.

    Что творится с подбором игроков после винстрика в 5+ ? почему мне попадаются наглухо отбитые союзники?? я понимаю что вы пытаетесь соблюдать 50% wr на всех аккаунтах, но из за этого в соло играть после ранга "легенда" не возможно!!!

    С нетерпением жду выхода известной всеми игры, дабы не играть в вашу шляпу. Пытаетесь только собирать деньги, ничего для игрока.

  4. hai guys saya soloz, so harini saya nak terus terang dengan korang yg saya dah mula syok main wildrift . So rasanya enak rasa sting aku macam2 lagi dia sama je macam league of ledgend cumanya dia version mobile so masa awal2 saya main tu mula2 kita main kan menang kan dan menang3 tapi tiba2 kalah aisshhh…sebelum saya main game ni saya terfikir jugak apa yang special dengan game ni terfikir la apa yg best tapi bila dh test barulah nampak barulah fill benda tu memang wildrift memang terbaik dia punye ni cumanye sebelumni saya tak tahu sangat pasal league of legend cumanya ada satu video tu dalam tu ada makwe yg cun2 apa nama ben tu aaaa.. raseeee K/DA…K/DA! pastu dalam tu adaaaaa sorang yang saya minat namaaaa aaaa aaa ahri ahri is my faveret so bila start game ni ofcoss la saya pakai aahrriii ahrii ni satu je dia dah lah cantik kuat pulak tu dia ada satu skill boleh cium org tau katakanlah satu skill tu kene kat korang automatik terpukau bbila terpukau tu memang tak boleh buat apa2 lah time tu lahh ahrii spam semua skill dia utk shut down korang and satu lagi apa yang saya minat lagi dengan game ni kan setiap campion ada empat skill so time tu lah korang nak tunjuk korang punyer skill korang nak show off apa ke and satu lagi dari segi dia punyer control dia control dia memang sangat mudah and camera dia pun sangat sempurna satu lagi game ni dia ada objectif yang banyak dia ada riffhera.. beronn..dan ada empat jenis drenn so empat jenis drenn ni dia bagi empat jenis buff yang berlainan and satu lagi yang bagi saya dia ada wod. wod ni kan fungsi dia bagi korang dicision katakan lah kalau korang taknak kene kill korang kene gunakan wod ni letak kat tempat yang sesuai katakan kalau orang datang kan mudah . game ni pay to winn ke hehehe tak payah lahh saya hanya sanggup untuk beli skill ahri jee macamm niii dushhhh2 (bunyi game berlawan) chuuppp..hahahahahahahahahaha (gelak) baiii…so sekarang ni game wildris ni ada empat puloh campion je sebab game ni kan game baru tapii kalau korang main alo f korang akan tahu kan yang lol ada champion lebih dari seratus so jangan risau sebab riot game dah janji dengan wild rift dorang akan keep update benda ni untuk bagi lagi menarik soo korang tunggu apa lagii download lah sekarang korang ajak je semua kawan kawan korang main kannn kalau korang main sama2 kalah aakorang marah arhh blame korang sesama sendiri kan senang..ok guys sampai sini je saya boleh kongsi kat korang so pastikan korang semua download wildrift dan semoga kita jumpa dalam wildrift sayaa soloz cauu luh.

  5. hai guys saya soloz, so harini saya nak terus terang dengan korang yg saya dah mula syok main wildrift . So rasanya enak rasa sting aku macam2 lagi dia sama je macam league of ledgend cumanya dia version mobile so masa awal2 saya main tu mula2 kita main kan menang kan dan menang3 tapi tiba2 kalah aisshhh…sebelum saya main game ni saya terfikir jugak apa yang special dengan game ni terfikir la apa yg best tapi bila dh test barulah nampak barulah fill benda tu memang wildrift memang terbaik dia punye ni cumanye sebelumni saya tak tahu sangat pasal league of legend cumanya ada satu video tu dalam tu ada makwe yg cun2 apa nama ben tu aaaa.. raseeee K/DA…K/DA! pastu dalam tu adaaaaa sorang yang saya minat namaaaa aaaa aaa ahri ahri is my faveret so bila start game ni ofcoss la saya pakai aahrriii ahrii ni satu je dia dah lah cantik kuat pulak tu dia ada satu skill boleh cium org tau katakanlah satu skill tu kene kat korang automatik terpukau bbila terpukau tu memang tak boleh buat apa2 lah time tu lahh ahrii spam semua skill dia utk shut down korang and satu lagi apa yang saya minat lagi dengan game ni kan setiap campion ada empat skill so time tu lah korang nak tunjuk korang punyer skill korang nak show off apa ke and satu lagi dari segi dia punyer control dia control dia memang sangat mudah and camera dia pun sangat sempurna satu lagi game ni dia ada objectif yang banyak dia ada riffhera.. beronn..dan ada empat jenis drenn so empat jenis drenn ni dia bagi empat jenis buff yang berlainan and satu lagi yang bagi saya dia ada wod. wod ni kan fungsi dia bagi korang dicision katakan lah kalau korang taknak kene kill korang kene gunakan wod ni letak kat tempat yang sesuai katakan kalau orang datang kan mudah . game ni pay to winn ke hehehe tak payah lahh saya hanya sanggup untuk beli skill ahri jee macamm niii dushhhh2 (bunyi game berlawan) chuuppp..hahahahahahahahahaha (gelak) baiii…so sekarang ni game wildris ni ada empat puloh campion je sebab game ni kan game baru tapii kalau korang main alo f korang akan tahu kan yang lol ada champion lebih dari seratus so jangan risau sebab riot game dah janji dengan wild rift dorang akan keep update benda ni untuk bagi lagi menarik soo korang tunggu apa lagii download lah sekarang korang ajak je semua kawan kawan korang main kannn kalau korang main sama2 kalah aakorang marah arhh blame korang sesama sendiri kan senang..ok guys sampai sini je saya boleh kongsi kat korang so pastikan korang semua download wildrift dan semoga kita jumpa dalam wildrift sayaa soloz cauu luh.

  6. hai guys saya soloz, so harini saya nak terus terang dengan korang yg saya dah mula syok main wildrift . So rasanya enak rasa sting aku macam2 lagi dia sama je macam league of ledgend cumanya dia version mobile so masa awal2 saya main tu mula2 kita main kan menang kan dan menang3 tapi tiba2 kalah aisshhh…sebelum saya main game ni saya terfikir jugak apa yang special dengan game ni terfikir la apa yg best tapi bila dh test barulah nampak barulah fill benda tu memang wildrift memang terbaik dia punye ni cumanye sebelumni saya tak tahu sangat pasal league of legend cumanya ada satu video tu dalam tu ada makwe yg cun2 apa nama ben tu aaaa.. raseeee K/DA…K/DA! pastu dalam tu adaaaaa sorang yang saya minat namaaaa aaaa aaa ahri ahri is my faveret so bila start game ni ofcoss la saya pakai aahrriii ahrii ni satu je dia dah lah cantik kuat pulak tu dia ada satu skill boleh cium org tau katakanlah satu skill tu kene kat korang automatik terpukau bbila terpukau tu memang tak boleh buat apa2 lah time tu lahh ahrii spam semua skill dia utk shut down korang and satu lagi apa yang saya minat lagi dengan game ni kan setiap campion ada empat skill so time tu lah korang nak tunjuk korang punyer skill korang nak show off apa ke and satu lagi dari segi dia punyer control dia control dia memang sangat mudah and camera dia pun sangat sempurna satu lagi game ni dia ada objectif yang banyak dia ada riffhera.. beronn..dan ada empat jenis drenn so empat jenis drenn ni dia bagi empat jenis buff yang berlainan and satu lagi yang bagi saya dia ada wod. wod ni kan fungsi dia bagi korang dicision katakan lah kalau korang taknak kene kill korang kene gunakan wod ni letak kat tempat yang sesuai katakan kalau orang datang kan mudah . game ni pay to winn ke hehehe tak payah lahh saya hanya sanggup untuk beli skill ahri jee macamm niii dushhhh2 (bunyi game berlawan) chuuppp..hahahahahahahahahaha (gelak) baiii…so sekarang ni game wildris ni ada empat puloh campion je sebab game ni kan game baru tapii kalau korang main alo f korang akan tahu kan yang lol ada champion lebih dari seratus so jangan risau sebab riot game dah janji dengan wild rift dorang akan keep update benda ni untuk bagi lagi menarik soo korang tunggu apa lagii download lah sekarang korang ajak je semua kawan kawan korang main kannn kalau korang main sama2 kalah aakorang marah arhh blame korang sesama sendiri kan senang..ok guys sampai sini je saya boleh kongsi kat korang so pastikan korang semua download wildrift dan semoga kita jumpa dalam wildrift sayaa soloz cauu luh.

  7. hai guys saya soloz, so harini saya nak terus terang dengan korang yg saya dah mula syok main wildrift . So rasanya enak rasa sting aku macam2 lagi dia sama je macam league of ledgend cumanya dia version mobile so masa awal2 saya main tu mula2 kita main kan menang kan dan menang3 tapi tiba2 kalah aisshhh…sebelum saya main game ni saya terfikir jugak apa yang special dengan game ni terfikir la apa yg best tapi bila dh test barulah nampak barulah fill benda tu memang wildrift memang terbaik dia punye ni cumanye sebelumni saya tak tahu sangat pasal league of legend cumanya ada satu video tu dalam tu ada makwe yg cun2 apa nama ben tu aaaa.. raseeee K/DA…K/DA! pastu dalam tu adaaaaa sorang yang saya minat namaaaa aaaa aaa ahri ahri is my faveret so bila start game ni ofcoss la saya pakai aahrriii ahrii ni satu je dia dah lah cantik kuat pulak tu dia ada satu skill boleh cium org tau katakanlah satu skill tu kene kat korang automatik terpukau bbila terpukau tu memang tak boleh buat apa2 lah time tu lahh ahrii spam semua skill dia utk shut down korang and satu lagi apa yang saya minat lagi dengan game ni kan setiap campion ada empat skill so time tu lah korang nak tunjuk korang punyer skill korang nak show off apa ke and satu lagi dari segi dia punyer control dia control dia memang sangat mudah and camera dia pun sangat sempurna satu lagi game ni dia ada objectif yang banyak dia ada riffhera.. beronn..dan ada empat jenis drenn so empat jenis drenn ni dia bagi empat jenis buff yang berlainan and satu lagi yang bagi saya dia ada wod. wod ni kan fungsi dia bagi korang dicision katakan lah kalau korang taknak kene kill korang kene gunakan wod ni letak kat tempat yang sesuai katakan kalau orang datang kan mudah . game ni pay to winn ke hehehe tak payah lahh saya hanya sanggup untuk beli skill ahri jee macamm niii dushhhh2 (bunyi game berlawan) chuuppp..hahahahahahahahahaha (gelak) baiii…so sekarang ni game wildris ni ada empat puloh campion je sebab game ni kan game baru tapii kalau korang main alo f korang akan tahu kan yang lol ada champion lebih dari seratus so jangan risau sebab riot game dah janji dengan wild rift dorang akan keep update benda ni untuk bagi lagi menarik soo korang tunggu apa lagii download lah sekarang korang ajak je semua kawan kawan korang main kannn kalau korang main sama2 kalah aakorang marah arhh blame korang sesama sendiri kan senang..ok guys sampai sini je saya boleh kongsi kat korang so pastikan korang semua download wildrift dan semoga kita jumpa dalam wildrift sayaa soloz cauu luh.

  8. 0:35 Hey guys, saya soloz. So hari ni saya nak terus terang dengan korang yang saya dah mula syok main wild rift. So rasanya enak, rasa "sting" aku, macam macam lagi. Dia sama macam League of Legends, cumanya dia version mobile. So masa awal awal saya main tu mula mula kita main menang kan, lepas saya menang, menang menang menang menang menang tapi tiba-tiba kalah, "AISHHH". Sebelum main ni saya terfikir juga, apa yang special dengan game ni. Saya fikirlah apa yang best, tapi bila saya dah test, baru saya nampak baru saya "feel" dia punya tu. Memang Wild Rift, memang terbaik dia punya ni. Cumanya sebelum ni saya tak tau sangat pasal League of Legends cuma dari satu video tu, ah dalam tu ada makwe cun-cun… Apa nama band tu ah? K/DA! K/DA! So dalam tu ada seorang yang saya minat, namanya…ah, Ahri, AHRI! Ahri is my favourite. :). So bila start game ni of course saya akan pakai Ahri. Ahri ni satu je, dia dahlah tu cantik – kuat pulak tu! Dia ada satu skill yang boleh cium orang tau. Katakanlah satu skill tu kena kat korang, kau "automatic" terpukau betul-betul kau tak boleh buat apa-apa lah. Tentulah Ahri fia spam semua skillnya untuk "shutdown" korang. And satu lagi apa yang saya minat dgn game ni kan, setiap champion ada 4 skill. So tentulah korang nak tunjuk korang punya skill, orang nak showoff apa ke. And satu lagi dari segi dia punya kontrol dia, kontrol dia memang sangat mudah. And dia punya kamera dia pun sangat sempurna. Satu lagi, game ni ada objektif yang banyak, dia ada Rift Herald, ada Baron, ada 4 jenis Drake. So 4 jenis Drake ni, dia bagi korang buff yang berlainan. And satu lagi yang paling best bagi saya, dia ada ward. Ward ni kan, fungsi dia bagi korang vision. Katakanlah kalau korang tak nak kena gank atau kena kill, orang gunakan ward ni letak kat tempat yang sesuai. Katakanlah orang datang, korang tau. Kan mudah? Game ni "pay to win" ke? Hah. Tak payah lah, saya hanya sanggup untuk beli skin Ahri jer…macam ni. FUHHH. Hahhahahaha. BAIK! So sekarang ni Wild Rift hanya ada 40 champion saja sebab game ni kan game baru. Tapi kalau korang main LoL, korang tau kan yang LoL ada champion lebih dari 100. So jangan risau, sebab Riot Games dah janji dengan Wild Rift diaorang akan keep update benda ni untuk bagi lagi menarik. So korang tunggu apa lagi? Download lah sekarang! Korang ajak je semua kawan-kawan korang main kan, kalau korang main sama-sama kalau kalah, ko marah la, blame sana sini, kan senang? Okay, sampai sini jer guys saya boleh share kat korang. So pastikan korang semua download Wild Rift dan semoga kita jumpa dalam Wild Rift. Saya Soloz, ciao dulu!

Load Mobile Legends Diamonds - Starlight Plus
Copyright 2019 © Mobilelegends.com - All rights reserved. | Newsphere by AF themes.